Halve Maen Menu à € 60,00 per persoon
Voorgerechten
Rundercarpaccio, truffelmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas
Visschotel 'De Halve Maen', gamba salade, zalm, paling
Burrata, tomaat, tomatenpesto, crostini (V)
-
Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p. extra
Soep van de dag, seizoensgebonden
-
Hoofdgerechten
Tournedos, van het dikbil rund, jus de veau
Vis v/d dag, seizoensgebonden
Salade geitenkaas, gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith
-
Dessert
Dame blanche, warme chocoladesaus
Decembermenu à € 60,00 per persoon
Voorgerechten
Hertenham, vijgenjam, croutons, pijnboompitten
Visschotel 'De Halve Maen', gamba salade, zalm, paling
Burrata, tomaat, tomatenpesto, crostini (V)
-
Hoofdgerechten
Ree biefstuk, stamppot zuurkool, vlierbessen, cantharellensaus
Vis v/d dag, seizoensgebonden
Salade geitenkaas, gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith (V)
-
Dessert
Dame blanche, warme chocoladesaus
Menu op maat
Valt het menu niet in de smaak, of wenst u een menu in een meer informele setting waarbij uw gasten geen vaste zitplaatsen hebben (mogelijk vanaf ca. 30 personen)? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.
Allergieën en dieetwensen
Allergieën en dieetwensen zijn geen probleem, maar dan horen wij dat graag van tevoren.
Neem vrijblijvend contact op met Merel of Sarah. Dit kan via 0297-324 528, info@dehalvemaen.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op uw wensen.