GROEPSMENU'S

 

Halve Maen Menu à € 60,00 per persoon

 

Voorgerechten
Rundercarpaccio, truffelmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas
Visschotel 'De Halve Maen', gamba salade, zalm, paling
Burrata, tomaat, tomatenpesto, crostini (V)

-

Optioneel tussengerecht à € 6,00 p.p. extra

Soep van de dag, seizoensgebonden

-

Hoofdgerechten

Tournedos, van het dikbil rund, jus de veau
Vis v/d dag, seizoensgebonden
Salade geitenkaas, gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith

-

Dessert

Dame blanche, warme chocoladesaus

Decembermenu à € 60,00 per persoon

 

Voorgerechten
Hertenham, vijgenjam, croutons, pijnboompitten
Visschotel 'De Halve Maen', gamba salade, zalm, paling
Burrata, tomaat, tomatenpesto, crostini (V)

-

Hoofdgerechten

Ree biefstuk, stamppot zuurkool, vlierbessen, cantharellensaus
Vis v/d dag, seizoensgebonden
Salade geitenkaas, gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith (V)

-

Dessert

Dame blanche, warme chocoladesaus

Menu op maat

Valt het menu niet in de smaak, of wenst u een menu in een meer informele setting waarbij uw gasten geen vaste zitplaatsen hebben (mogelijk vanaf ca. 30 personen)? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.



Allergieën en dieetwensen

Allergieën en dieetwensen zijn geen probleem, maar dan horen wij dat graag van tevoren. 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Merel of Sarah. Dit kan via 0297-324 528, info@dehalvemaen.nl of vul het contactformulier in. Zij zorgen ervoor dat alles aansluit op uw wensen.

Back to top
// //