DINERKAART

Pastrami

Rauwkost, pittige gerookte Sriracha mayonaise, zoetzure komkommer

Carpaccio

Rund, truffelmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas

Vitello tonnato

Kalfsfricandeau, gegrilde tonijn, tonijncrème, zwarte olijven

Visschotel 'De Halve Maen'

Hollandse garnalen, gerookte zalm, gerookte paling

Escargots

Bereid op ouderwetse wijze

Warme geitenkaas vegetarian

Gegratineerd, honing, pecannoten, appel

Gebakken kalfszwezerik

Appel-calvados, groene salade

Coquilles

Rode biet, knolselderij, Hollandse garnalen, Granny Smith, sherry-truffel crème

Bospaddenstoelensoep vegetarian

Champignons, shiitake, cantharellen 

Pompoensoep vegetarian

Kokos, Thaise rode curry, koriander

Vissoep

Hollandse garnalen, kabeljauw, zeeduivel

Tournedos

Van de dikbil rund

Ribeye

Amerikaans, van de grill

Kalfsappel

Het magerste stukje vlees van het kalf, bereid op de Green Egg

Lamsrack

Gemarineerd in tijm en rozemarijn, bereid op de Green Egg

Vis van de dag

Seizoensgebonden

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met jus de veau, gebakken aardappelen en huisgemaakte stoofpeertjes

Verse aardbeien

Vanille roomijs, slagroom

Crème brûlée

Vanille roomijs

Dame blanche

Warme chocoladesaus

Panna cotta

Witte chocolade roomijs, amandel, seizoensfruit

Crêpe Suzette

Grand Marnier, sinaasappel, speculaas-stroopwafelijs

Verrassingsmenu

Dit menu bestaat uit vier gangen en wordt dagelijks zorgvuldig samengesteld door de chef en is alleen te bestellen voor de hele tafel.

Back to top