Over Ons

Ons restaurant De Halve Maen is gelegen in het authentieke centrum van Aalsmeer. Op 10 minuten rijden van Schiphol en 20 minuten rijden van Amsterdam, staan wij van donderdag t/m maandag vanaf 17:00 uur voor u klaar. 


Klassiek Frans

Ons klassiek Franse keuken staat al sinds de opening in 1987 onder leiding van chef-kok Sjaak Mooij. Alle gerechten worden met zorg en dagverse producten bereid. Naast een vaste (seizoensgebonden) menukaart, hebben wij buiten de kaart om ook veel te bieden. Dit vertellen wij u graag aan tafel. Houdt u van verassingen en vertrouwt u volledig op onze chef? Geef Sjaak dan 'carte blanche' en laat u vier of vijf gangen verrassen.

Het team

Het team van de Halve Maen is een hecht, bruisend en gemêleerd gezelschap. Met chef-kok Sjaak in de keuken en  floormanager Wendy in het restaurant wordt jullie diner onvergetelijk. Kom ons team versterken!


Historie

Ons restaurant is gevestigd in de Dorpsstraat, de oudste straat van Aalsmeer, en heeft zijn naam te danken aan een herberg die eeuwen geleden aan de Dorpsstraat was gelegen. 'De Halve Maen' - ook wel geschreven met twee letters 'a' (Maan), werd aangeduid als herberg, wat wijst op de mogelijkheid daar te kunnen overnachten. Vandaag de dag kan je bij ons niet meer overnachten, maar wel heerlijk dineren.

Feestelijk en zakelijk

Een feestelijk of zakelijk diner met een groot gezelschap? Ook dat verzorgen wij graag. Kom samen met vrienden, familie of collega's genieten van een diner waar uitgebreid tafelen centraal staat of kies voor een diner in een meer informele setting. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Back to top