Wij zijn op zoek naar een fulltime sous chef & chef de partie (zelfstandig werkend kok), voor in ons drukke en veelzijdige restaurant in Aalsmeer! Heb jij een passie voor koken, hospitality en ben je op de hoogte van de trends op dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als chef bij On The Rock ben je bekend met zowel klassieke als moderne gerechten en ken je de verantwoordelijkheden die komen kijken bij het werken in een keuken.
Als sous chef ben je bedreven in het aansturen en motiveren van de keukenbrigade (in opleiding), beheer je de voorraad, houd je toezicht op naleving van de veiligheids- en hygiënevoorschriften, ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten en bereid je uiteraard zelf gerechten. Je werkt nauw samen met de chef kok.
Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor jouw 'partie' en rapporteer je aan de chef-kok en/of sous-chef. Je bereidt gerechten volgens vastgelegde receptuur, verzorgt de voorbereidingen voor a la carte lunch en diner, voer je kookwerkzaamheden uit en portioneer en garneer je volgens instructie en denk je mee over de nieuwe menukaart.
Kan jij jouw vinden in één van de twee bovenstaande omschrijven? En herken jij jezelf ook in het onderstaande:
Dan ontvangen wij heel graag een sollicitatie, zodat wij jou kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en jouw CV via het onderstaande contactformulier of info@ontherock.nl o.v.v. 'sous chef' of ‘chef de partie’.