Pastrami
€ 13,50
Rauwkost, pittige gerookte Sriracha mayonaise, zoetzure komkommer
Carpaccio
€ 14,50
Rund, truffelmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas
Vitello tonnato
€ 17,50
Kalfsfricandeau, gegrilde tonijn, tonijncrème, zwarte olijven
Visschotel 'De Halve Maen'
€ 18,50
Gamba salade, gerookte zalm, gerookte paling
Escargots
€ 11,50
Bereid op ouderwetse wijze
Warme geitenkaas
€ 12,50
Gegratineerd, honing, pecannoten, appel
Gebakken kalfszwezerik
€ 19,50
Appel-calvados, groene salade
Coquilles
€ 21,50
Rode biet, knolselderij, Hollandse garnalen, Granny Smith, sherry-truffel crème
Bospaddenstoelensoep
€ 9,00
Champignons, shiitake, cantharellen
Pompoensoep
€ 9,00
Kokos, Thaise rode curry, koriander
Vissoep
€ 15,00
Kabeljauw, zeeduivel
Gebakken kalfszwezerik
€ 35,00
Appel-calvados
Coquilles
€ 35,00
Bakgroente
Tournedos
€ 35,00
Van de dikbil rund
Ribeye
€ 35,00
Amerikaans, van de grill
Kalfsappel
€ 35,00
Het magerste stukje vlees van het kalf, bereid op de Green Egg
Lamsrack
€ 35,00
Gemarineerd in tijm en rozemarijn, bereid op de Green Egg
Vis van de dag
€ dagprijs
Seizoensgebonden
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met jus de veau, gebakken aardappelen en huisgemaakte stoofpeertjes
Verse aardbeien
€ 9,50
Vanille roomijs, slagroom
Crème brûlée
€ 9,50
Vanille roomijs
Dame blanche
€ 9,50
Warme chocoladesaus
Panna cotta
€ 9,50
Witte chocolade roomijs, amandel, seizoensfruit
Crêpe Suzette
€ 10,50
Grand Marnier, sinaasappel, speculaas-stroopwafelijs
Verrassingsmenu
€ 55,00 p.p.
Dit menu bestaat uit vier gangen en wordt dagelijks zorgvuldig samengesteld door de chef en is alleen te bestellen voor de hele tafel.