DINERKAART

Burrata vegetarian

Tomaat, tomatenpesto, crostini

Huisgerookte biefstuk

Truffelmayonaise, tuinkers

Carpaccio

Rund, truffelmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas

Vitello tonnato

Kalfsfricandeau, gegrilde tonijn, tonijncrème

Visschotel 'De Halve Maen'

Hollandse garnalen, gerookte zalm, gerookte paling, cocktailsaus

De koude voorgerechten worden gegarneerd met geroosterde amandelen en croutons.

Escargots

Bereid op ouderwetse wijze

Warme geitenkaas vegetarian

Gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith

Gebakken (gepelde) gamba's

Pittige kruidenboter

Gebakken kalfszwezerik

Appel-calvados, groene salade

Coquilles

Rode biet, knolselderij, Hollandse garnalen, sherry truffelcrème

Bospaddenstoelensoep vegetarian

Champignons, shiitake, cantharellen 

Gegratineerde uiensoep vegetarian

Broodje, kaas

Rijkgevulde vissoep

Salade geitenkaas vegetarian

Gegratineerd met honing, gesuikerde walnoten, Granny Smith

Gebakken kalfslever

Ui, spek

Gebraden (getrancheerde) eendenborst

Rode portsaus

Gebakken kalfszwezerik

Appel-calvados

Tournedos

Van de dikbil rund, jus de veau

Ribeye

Amerikaans, bereid op de Big Green Egg, jus de veau

Kalfsappel

Het magerste stukje vlees van het kalf, bereid op de Big Green Egg, jus de veau

Lamsrack

Gemarineerd in tijm en rozemarijn, bereid op de Big Green Egg, jus de veau

Vis van de dag

Seizoensgebonden

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en seizoensgroenten.

Verse aardbeien

Vanille roomijs, slagroom

Crème brûlée

Vanille roomijs

Dame blanche

Warme chocoladesaus

Chocolademousse

Witte chocolade roomijs, slagroom

Crêpe Suzette

Grand Marnier, sinaasappel, speculaas-stroopwafelijs

Kaasplank

Vier kazen, kletzenbrood, vijgencompote

Verrassingsmenu

Dit menu bestaat uit vier gangen en wordt dagelijks zorgvuldig samengesteld door de chef en is alleen te bestellen voor de hele tafel.

Back to top